(Non-member)
真係俾十個讚呀!!!!我哋成班想去呢到試下d法國菜, 聽人講都好好味呀!!!! 結果真係無令人失望!!!! d嘢食真係好好味呀...特別係隻雞呀!!!! d肉唔單止好滑, d汁仲好濃味...用麵包來點d汁來食,嘩!!!真係好味到不得了!!!!但係除咗d嘢食之外, 最值得一讚嘅就係餐廳個靚仔風度偏偏嘅經理呀....去到時望住嗰meau都唔知點咩菜好時, 呢個西裝骨骨嘅經理就勁nice咁行過來同我哋逐一握手打招呼, 之後再細心咁介紹餐牌中嘅每道菜喎! 超專業呀~~~佢知道我哋冇乜頭緒之後, 就再有耐性咁問我哋有d咩食得,有d咩唔食得等等.....跟住就幫我哋安排曬成晚嘅菜色, 無論由頭盤到甜品都安排得好好呀!!!! 每一道菜靚仔經理都會過來問下意見, 十分熱情. 就算我哋係第一次來都好似貴賓咁招待!!! 一流服務態度!! 好~~~~~所以真係值得再去呀!!!!
真係俾十個讚呀!!!!
所以真係值得再去呀!!!!
d生蠔勁新鮮
yumme!!!!
超一流嘅雞雞呀~~~
美味凱撒沙律
用來點汁食真係好好味!
正宗法國薯條
2010-01-04
d生蠔勁新鮮
yumme!!!!
超一流嘅雞雞呀~~~
美味凱撒沙律
用來點汁食真係好好味!
正宗法國薯條