2006-07-02
之前無意中發現了外野手有放題供應,而且價錢合理,故昨晚特與一位喜歡吃魚生的為食友人一同前往(前幾天訂位)到達後覺得環境不俗,雖則地方略嫌狹窄,但整體都尚可接受!餐廳服務亦好,侍應們一開始便向我們解釋如何點選食物(因為魚生和壽司會雙份上,即在點選紙上寫一份,便會出雙份),及後我們不為意的在點選紙上點了四份加州卷(即出八件),她們亦細心的向我們詢問數量是否正確,服務態度良好!至於食物種類方面都算多,魚生的賣相唔錯,不過個人覺得味道方面除三文魚外其他都一般,有的可能雪得太久導致口感較硬。壽司則以炸蝦壽司味道最佳!不過熟食方面我就好滿意!和風一口牛、芝士焗餃子、吉列蝦、炸蝦天婦羅、雞軟骨粒粒、八爪魚丸、紅豆脆撻等都有一定水準!更好係唔會好似某些以平價放題作招徠的店舖,叫的一係無,一係就俾少少份量,無叫的好似烏冬等就大大碗上,上菜又慢兼經常漏單,外野手就無呢個問題出現,抵讚!總括來說我覺得外野手的放題係物超所值的,絕對值得一試再試!
總括來說我覺得外野手的放題係物超所值的,絕對值得一試再試!