2018-10-19 2202 views
今晚難得約咗個好耐冇見嘅中同食飯 就就吓佢去佢屋企附近食飯啦😬 今日好肚餓😂 所以兩個人都嗌咗六樣野食 滿載而歸見到門口有部電子攞位機 好彩我地都算早食飯 去到我地食完 近七點半 門口已經好多人等位😮 下次晏咗可以用app拎位😉 店員好有禮貌👍🏻我地嗌咗 脆脆燒三文魚皮 雙重芝士鰻魚卷 3點刺身盛B 金蒜燒日本米茄子 燒日本廣島蠔 櫻花蝦泡飯 樣樣都幾好食😻 下面逐一同大家介紹先脆脆燒三文魚皮 食落口一啲都唔膩 上面有淡淡嘅調味 同脆卜卜嘅三文魚皮好夾😛 伴碟嘅沙律醬令三文魚皮更上一層樓雙重芝士鰻魚卷 個人幾鍾意呢個鰻魚卷 佢鰻魚卷入面有青瓜 芝士 同甜蛋 而上面嘅鰻魚好厚 口感幾豐富🤤3點刺身盛B 有三文魚 甜蝦 赤貝 三文魚既油花分佈好靚 甜蝦就好大隻 赤貝就幾鮮甜😗 全部魚生都好新鮮 好正金蒜燒日本米茄子 呢碟幾清新 有蒜蓉吊味 燒日本米幾香口 令茄子嘅口感豐富咗🍆燒日本廣島蠔 有兩隻味嘅 一隻芝士 另一隻蒜蓉 芝士好濃郁 而蒜蓉同隻蠔都好夾🐷櫻花蝦泡飯 侍應特登提醒我地要趁個鍋熱辣辣嘅時候 將個湯倒入去 如果唔係凍咗可能會腥 個湯好鮮味 係鯛魚湯 啲蝦進一步提升咗佢個鮮味 係好

櫻花蝦泡飯 侍應特登提醒我地要趁個鍋熱辣辣嘅時候 將個湯倒入去 如果唔係凍咗可能會腥 個湯好鮮味 係鯛魚湯 啲蝦進一步提升咗佢個鮮味 係好好食嘅泡飯😻

日本野嚟講 呢間嘅菜式都幾新鮮 唔同其他千篇一律嘅菜單 下次會再約friend嚟呢間食💓💓
2018-10-18
$200 (Dinner)