2013-11-25
之前在網上因看見這家龍泉私房菜,又覺得菜式幾豐富的,並提早電話預約左訂位。 我地訂左鮑參翅肚海鮮餐,原來系佢地招牌套餐。當晚已經爆滿全場,好彩我地約左12人馬提早預定左間房.不足10分鐘______ 先出場幾系生拆蟹肉扒金山翅,分量十足,比平時我地系酒樓幾飲宴好好多。 跟住系花雕蛋白蒸蟹,大大隻幾蟹好多膏,蛋白吸收着蟹幾鮮味,夠滑新鮮天下第一雞,原來系芝麻炸雞,皮脆肉滑,好味,贊!金銀粉絲蒸元貝,新鮮。原隻鮑魚扣山珍海味,每人一隻鮑魚,總有花膠,海參,花菇,味道好,落重料清蒸游水海班,時間蒸得啱啱好,鮮滑●▽●招牌三式蝦,芝士蝦丸,美極蝦,黃金蝦,3款都好正,野味瑤柱扒西蘭花,味道都吾錯飄香炒飯,炒得够鍋氣,干身,少油精美甜品:芒果布丁,擺設很精美,外觀很吸引,而且多芒果粒,赞!
跟住系花雕蛋白蒸蟹,大大隻幾蟹好多膏,蛋白吸收着蟹幾鮮味,夠滑新鮮 天下第一雞,原來系芝麻 炸雞,皮脆肉滑,好味,贊! 金銀粉絲蒸元貝,新鮮。 原隻鮑魚扣山珍海味,每人一隻鮑魚,總有花膠,海參,花菇,味道好,落重料 清蒸游水海班,時間蒸得啱啱好,鮮滑●▽●
招牌三式蝦,芝士蝦丸,美極蝦,黃金蝦,3款都好正,野味 瑤柱扒西蘭花,味道都吾錯 飄香炒飯,炒得够鍋氣,干身,少油
Other Info. :
258蚊一位食左甘多好野,真系超值,记得下一次饭局要预早book位.