2022-07-07 51 views
🕖時段-星期二傍晚6點幾到都唔少人坐底左或者食緊 唔知係街坊定特登入來食(本身朋友約我係屯門三聖食我覺得好遠唔想入😂但見放假就無所謂就下佢 點知啲野食真係有驚喜😆朋友無介紹錯!)_▫️胡椒粉絲湯蜆 加工費$75個湯同粉絲好香胡椒味但唔會辣 有啲冬菇片蜆肉超鮮甜😋好乾淨完全無沙🐚 大部分蜆都好大隻 無比人呃秤😛_▫️脆炸鮑魚 加工費$75兩大隻鮑魚新鮮爽口煮得剛好 個皮粉唔厚 炸到脆卜卜好惹味🤤香口得來又食到鮮味👍🏻_▫️燒菠蘿咕嚕肉 $138咕嚕肉外皮脆身🤩 夠獲氣! 醬汁濃稠酸酸甜甜好入味 伴碟燒菠蘿一啲都唔hea🍍已切好一粒粒方便食 新鮮又多汁😋好食! _▫️金銀蛋肉鬆扒莧菜 $88份量大 肉粒同金銀蛋好足料 菜湯香濃莧菜鮮嫩 唔會煮得老👍🏻_▫️砵仔白飯 $12 熱辣辣上 偏乾身 撈餸食ok _🍽環境餐廳好似有幾個鋪位 有卡位有圓枱 環境光猛可能因為人多覺得冷氣唔係好夠大😂
🕖時段-星期二傍晚
6點幾到都唔少人坐底左或者食緊 唔知係街坊定特登入來食