2021-09-13
這餐廳裝修並不金碧輝煌富麗堂皇,但座位舒適,亦都10分乾淨衛生,枱與枱之間有足夠嘅空位,帶小朋友放BB車甚至老人家都完全冇問題! 服務員有禮貌,亦10分誠懇,值得一讚!食物方面,點心雖然選擇唔多,但用料上乘,味道及擺設盡顯廚師心思,推介蘿蔔絲酥餅,外脆內軟, 蘿蔔充滿甜味熱辣辣食完好想再食!廚師推介鹽香雞,雞皮烤得脆脆,雞肉嫩有雞味也juicy, 連雞胸我哋都唔放過,兩個人四個點心半隻雞食得快樂無比! 蕃茄湯牛肉球,聽落好怪,但甜美嘅蕃茄湯跟牛肉球成為絕配,比傳統山竹牛肉球點喼汁來得更加天衣無縫,極like! 極力推介甜品棗皇糕,香糯軟滑甜度啱啱好,連我不喜甜品的丈夫,也吃得津津有味!酒店提供停車場,消費350元便享兩小時免費泊車,超值!從酒店行出沙灘只需8至10分鐘,吃完仲可以欣賞海旁美景,下次一定會去試佢嘅晚餐,然後再同大家分享!