2018-04-10
早幾日同朋友到紅磡食晚餐 經過呢間小店 舖仔細細但吸引左我地一班人入去試下首先我地點左個南乳雞翼 雞翼肉質鮮嫩而且好夠南乳味 燒嘅時間岩岩好 好脆跟住就試左個串燒番薯仔 啲番薯好夠甜而表面燒到好脆有種好似焦糖嘅香甜味 值得一試之後就食左呢個雞泡魚乾 好有咬口 配埋個蛋黃醬非常開胃呢個雞軟骨都好好食 好脆口呢個蘆筍肥牛卷 肥牛燒完都仲保存到啲肉汁係度而蘆荀唔會燒得太乾 食完個口都唔會覺得好油而呢個安格斯牛柳粒聽店員講唔係成日有 咁岩我地去食果日有 所以一定要試下 牛柳粒肉汁豐富 燒得唔會過份熟 值得一試最後就係鰻魚飯 呢個飯後到呢度係一定要試!真係超好食 鰻魚燒得好好 佢食落口唔會有太多骨而且唔會食到有腥味 配合埋個飯食真係想食多幾碗經過紅磡想搵野食嘅話 呢間小店真係值得一試
之後就食左呢個雞泡魚乾 好有咬口 配埋個蛋黃醬非常開胃 呢個雞軟骨都好好食 好脆口 呢個蘆筍肥牛卷 肥牛燒完都仲保存到啲肉汁係度而蘆荀唔會燒得太乾 食完個口都唔會覺得好油 而呢個安格斯牛柳粒聽店員講唔係成日有 咁岩我地去食果日有 所以一定要試下 牛柳粒肉汁豐富 燒得唔會過份熟 值得一試 最後就係鰻魚飯 呢個飯後到呢度係一定要試!真係超好食 鰻魚燒得好好 佢食落口唔會有太多骨而且唔會食到有腥味 配合埋個飯食真係想食多幾碗 經過紅磡想搵野食嘅話 呢間小店真係值得一試