悅滿軒

House of Joy
2022-07-26 56 views
1️⃣第一道菜:飽魚很彈性和很有咬口, 配上濃郁的海鮮湯不乏鮮味, 混和帶黏又Juicy的意大利飯一起食, 好味到無與倫比👍😋2️⃣第二道菜:法國冰煙三文魚和魚子醬及Ricotta Cheese一同吃, 伴隨青瓜薄片和小蕃茄仔, 配搭很清新可口👍😋3️⃣第三道菜:係日本帶子配開心果同芹菜既濃湯, 口感非常特出, 香煎過既日本帶子很新鮮, 熟度剛好, 食落軟柔舒服, 令人胃口大開👍😋4️⃣第四道菜:係烤西班牙八爪魚腳, 西班牙辣肉腸燴薏米 阿根廷青醬 八爪魚的主廚掌握的火侯恰到好處, 一放上枱就見很大份的八爪魚腳, 很彈牙和有鮮味, 配上有少許微辣的薏米裹著青醬汁一起食很是和味👍😋總括尼講呢間我原先以為食中菜既菜館, 原來係食西式既美食, 好意外竟然係咁好食, 我一定要同老公再尼過🤩🎖️