2016-07-12 393 views
公司附近最近新開了間隱蔽西餐小店,今日同同事一齊去試食。由於一早BOOK左位,加上我地食得早,12點去到暫時無咩人,好快就坐低左。不過轉頭都好快坐滿大半間鋪。LUNCH餐牌比較簡單,有4款主菜,各配餐湯或沙律,咖啡或茶。價錢都係HK$68 - $108(食扒的話)。最得我歡心既竟然係伴湯既餐包,非常新鮮和香脆,配蒜香牛油真係無得彈,好味到ENCORE多一次。老闆娘話麵包是全無添加的,可以非常安心食用。湯每日不定期轉款,今日飲左菠菜薯仔湯,好CREAMY幼滑又唔漏,食左個煙肉蜆肉意粉都好滿意。由於無打算寫食評,所以無影相TIM,下次補返啦。

由於無打算寫食評,所以無影相TIM,下次補返啦。
Other Info. : 店內仲有好多不同既本地手工啤酒,遲些可考慮放工同同事去HAPPY HOUR呢。 好期待去試佢晚市既精緻牛扒餐,遲些試左再在這裡匯報。
2016-07-12
$80 (Lunch)
  • 麵包,餐湯,牛扒