2019-10-29 268 views
叫咗兩個set lunch,包括"唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯"、"虎蝦哈ha橄欖轉香辣扁意粉"、加錢配上" 紫薯窩夫" 、 " 每天都一樣的沙律"香辣扁意粉都幾出色,對我來說都幾辣,但係我鍾意食所以成碟食曬,炒得好乾身又惹味,碟底唔會有油,啱曬重視健康的我,虎蝦又爽又好味,有三隻中型size。鰻魚蛋包飯的鰻幾juicy,飯有足夠份量的醬汁同時又不會太淋。沙律有驚喜,好少見到跟餐沙律有紅桑子,味道份量都幾好, 紫薯窩夫有甜品舖的水準, 香脆有蛋味。我覺得用餐,除了味道之外total experience都好緊要,由找餐廳門口 開始,搵極都搵唔到入口位,餐廳內掛上很多抵死有趣poster,廁所的廁紙捲筒大多是動物造型,餐牌都睇咗很耐, 食物名字很有趣,好鍾意講反話,令人會心微笑。開心有意思的午餐。

紫薯窩夫
2019-10-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$120 (Lunch)
紫薯窩夫