2013-04-20
本人首次登記為 Openrice 會員 , 原因係好想贊一贊 Cafe On M !昨晚一行6個妤姊妹去幫襯 Dinner Buffet , 飯後感 .......:- 價錢合理 ( 扣埋優惠 $470) ;- 環境舒服 , 感覺不會擠迫唔升會太嘈, 有私人空間 ( 因為6人台在一角落內);- 食物好齊全 , 生冷 , 熟食 , 海鮮 , 日式 ....都齊 ;- 必講 係, 呢個價錢有任食蠔 , 仲要係 6位盡情食完 " 都無" 肚痛 wor !! - 蠔雖然屬細細隻 , 但新鮮好味 , 實屬 "底食" ( 而家有蠔的 Dinner Buffet 買少見少) ;- 最後 , 服務需記一功 , 負責食物的員工 , 感覺舒服 , 親切 , Helpful , 主動 ;
- 價錢合理 ( 扣埋優惠 $470) ;
Other Info. :
好想推介呢 D有 Heart 有水準的餐廳比有"食" 之士 , Cafe On M 值得一撐 !! :)