2018-06-19
今日同友人來到呢間日燒,環境:由於我地一早就book位 位於角落頭嘅 環境寧靜 優雅 十分有居酒屋嘅氣氛 記得野飲櫃有2個 一個較入。廁所都乾淨食物:我地叫咗不同嘅肉類 都十分之靚 肥瘦均衡 十分鮮美 新鮮 。海鮮類都5錯。多數都係岩燒或牛油。火嘅大小可以自己控制,蔬菜類都好好 但係沒有準確送到我哋想要嘅數量 其實滿心期待可以食生牛肉撈蛋 好可惜係夏天 不能有 怕顧客肚痛。服務: 侍應都十分nice 但問題係十分嚴重嘅漏單 一開頭叫嘅蟹卷就漏咗 結果最後叫 竟然話賣哂 可見佢地多數都有限額。 所以建議大家早d叫 漏單就吹單。價錢:我哋中午食 計埋加一都只係$130 甘嘅價錢可以食到甘高嘅水準 十分之扺。但係晚市大家就要考慮下la
溫泉玉子豆腐
牛同雞