2024-08-02 262 views
最近去左一間餐廳,真的要大力推薦吓!❤️❤️首先,呢度嘅環境非常整潔,畀人覺得好舒服。 👍🏻👍🏻呢度啲份量真係好多,點咗個三餸面,每樣餸料都畀得好足,非常滿足。 零舍要提吓佢哋嘅豆腐串,真係好長好抵食。🤤🤤再嚟就係牛筋,真系好滑好爽,每一啖都畀人意猶未盡。 🫰🏻仲有佢哋嘅太陽餅,餅皮非常脆,用料都好足,新鮮炸熱辣辣,咬一啖就能感受到滿滿的誠意。🌟✨ 魷魚嘅口感都好勁,非常爽口,咬落去又彈牙又多汁,而且隻汁酸甜適中,味道層次分明,讓人忍不住想食多幾啖。💯如果你都鍾意食份量足、味道好嘅食物,呢間餐廳絕對不容錯過。✨✨ 下次去開太子, 又想食車仔麵既話, 一定會再幫襯,絕對唔會失望!
最近去左一間餐廳,真的要大力推薦吓!❤️❤️

首先,呢度嘅環境非常整潔,畀人覺得好舒服。 👍🏻👍🏻

再嚟就係牛筋,真系好滑好爽,每一啖都畀人意猶未盡。 🫰🏻