2019-03-09
平日有得揀我都盡量幫襯d小店💓因為小店既食物係食得出佢地既誠意,就好似呢間Steak’er咁🥰外貌似舊式扒房,但係除咗扒類仲有好多不同既前菜同意粉🤩扒餐仲要配埋餐湯汽水,仲可以無限任食薯條‼️咁抵梗係要試返個啦🐄餐包配咗個千島醬酸酸地幾開胃幾特別😋是日餐湯係煙肉薯仔湯,佢哋將啲材料blend 埋一齊,個湯好滑好入味👍🏻終於到咗主角啦!份西冷扒好大份好足料,值得一讚嘅係佢配上甜番薯條同埋燒菠蘿🤟🏻配搭上睇得出廚師有顧慮到食完牛排會有油膩感,而燒菠蘿就可以幫到佢減輕👅牛扒叫咗三成熟,上菜嘅時候都睇得出廚師煮牛扒嘅技術都唔錯👍🏻 因為好多時叫三成熟都會俾咗五成熟🤨薯條食很出係新鮮炸,配埋松露醬真係冇很輸‼️仲要有得無限refill架,不過細食既我地就食一兜已經夠啦。墨汁意粉都係令我有驚喜嘅一道餸啊,墨汁味好香濃,帶子都好大粒好新鮮好好食,另外要讚嘅就係個青口,平時我食海鮮意粉都好怕食青口架,因為青口有陣味,但我想講呢一個完全冇,仲好鮮甜呀!食埋個甜品呢餐飯就圓滿結束
外貌似舊式扒房,但係除咗扒類仲有好多不同既前菜同意粉🤩
扒餐仲要配埋餐湯汽水,仲可以無限任食薯條‼️
咁抵梗係要試返個啦🐄
餐包配咗個千島醬酸酸地幾開胃幾特別😋
薯條食很出係新鮮炸,配埋松露醬真係冇很輸‼️
食埋個甜品呢餐飯就圓滿結束