2020-09-13 300 views
其實兩年前睇完黃秋生介紹於是特登去飲,最近朋友話想飲於是再度光臨😋人手烘焙朱古力店屬於全球五強之一,黃秋生都讚好!雖然係平日晏晝,但陸陸續續都幾多人買👓78% chocolate (iced) $45好香朱古力味,唔會好水,飲得出係用牛奶來沖調朱古力。凍飲係採用左少冰配方,因為本身杯野沖完係熱朱古力嚟,然後加咗特定份量嘅冰塊來將佢變成凍朱古力,最後我哋拎上手嘅時候冰塊剛好溶掉,稠度亦變得剛好唔會太水。朱古力味真係好香濃,真係飲得出有可可豆原身嘅果香同酸味。朱古力係偏甘香多過甜味,但非常容易入口,鍾意飲朱古力嘅人真係值得一試👍🏻閒日晏晝去左幫襯,同時間亦見到頗多人陸陸續續幫襯!店內亦有一包包自家製朱古力豆發售。評分:9/10

雖然係平日晏晝,但陸陸續續都幾多人買
👓78% chocolate (iced) $45
評分:9/10