👩🏻‍🍳哥哥添飯•妹妹泡茶🧑🏻‍🍳👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♂️今日同媽咪撐枱腳❤️當然母親節會再食啦😌🍽️三杯醬燒豬仔骨 配藜麥蝦沙律醬汁濃厚,豬仔骨肉質嫩,最驚燒得太乾,而我當然有偷食幾舊啦,係我最鍾意嘅惹味而又夠滑嘅程度,媽媽食得好開心。份量足料,配個珍珠米白飯。☕️雙檸蜂蜜生薑茶喜歡薑茶不要錯過,薑味超勁,如果手腳冰冷嘅人飲應該超鍾意!🍽️蜜糖芥末蛋黃醬炸雞 配炸青椒 配魯肉飯我食炸雞啦梗係,一坐底見到個炸雞menu已經好開心,四款揀邊款好?最後揀左蜜糖芥末🤤個醬淋曬係雞件上面,配上沙律,即解油膩感。☕️乳酪芝芝六重天綜合奶茶不得了,有胚芽係芝士奶蓋上面,中間有啲芋泥,杯底有珍珠同芋圓,口感滿滿❤️兩個set都有前菜同漬物三道,加埋甜品(今次係朱古力蛋糕)📍地點:觀塘創紀之城一期地下
👩🏻‍🍳哥哥添飯•妹妹泡茶🧑🏻‍🍳

👣值得科勞指數:🏃🏻‍♂️🏃🏻🏃🏻‍♀️🏃🏻🏃🏻‍♂️

今日同媽咪撐枱腳❤️
當然母親節會再食啦😌

🍽️三杯醬燒豬仔骨 配藜麥蝦沙律
☕️雙檸蜂蜜生薑茶
喜歡薑茶不要錯過,薑味超勁,如果手腳冰冷嘅人飲應該超鍾意!

🍽️蜜糖芥末蛋黃醬炸雞 配炸青椒 配魯肉飯
☕️乳酪芝芝六重天綜合奶茶

兩個set都有前菜同漬物三道,加埋甜品(今次係朱古力蛋糕)

📍地點:觀塘創紀之城一期地下