2021-03-07
🇭🇰 < < Cobber Coffee and Tonys Pastry > > 值得等咁耐😍💰 [ $101-200 ]👯 [ ~45-60 mins ]📍 [ 觀塘駿業里8號世貿大樓1樓] ______________________________ 1️⃣[ 榛子朱古力焦糖香蕉疏乎厘pancake ]ʜᴋᴅ119✍🏻小編都係睇到人哋瘋狂推介就即刻過嚟朝聖一下🤤🤤本身榛子朱古力焦糖香蕉已經係100分嘅組合再配合埋充滿空氣感,而且有蛋香嘅疏乎厘口感相當軟熟,而且甜度適中😍😍即使加埋榛子朱古力醬,都唔會有過分甜嘅感覺真係推介大家過嚟試一試✅🌟推薦指數:9/102️⃣[ 蒜香雜菌炒意粉🌶 ]ʜᴋᴅ88✍🏻呢個蒜香炒意粉有啲驚喜雜菌鮮甜,蒜蓉味好濃好香而且意粉都入晒味,調味剛剛好足料分量多,夠哂兩個人食😙🌟推薦指數:8.5/10______________________________🥑整體嚟講🥚呢間人氣Cafe係冇得book位😣小編今次去嘅時間係星期日下晝一點幾左右,都等咗差唔多一個鐘先入席~ 所以都建議大家盡量避免繁忙時間去食或者早啲去拎位😂😂主菜同埋甜品都
💰 [ $101-200 ]
👯 [ ~45-60 mins ]
📍 [ 觀塘駿業里8號世貿大樓1樓]
✍🏻小編都係睇到人哋瘋狂推介
就即刻過嚟朝聖一下🤤🤤
本身榛子朱古力焦糖香蕉已經係100分嘅組合
再配合埋充滿空氣感,而且有蛋香嘅疏乎厘
口感相當軟熟,而且甜度適中😍😍
即使加埋榛子朱古力醬,都唔會有過分甜嘅感覺
真係推介大家過嚟試一試✅
🌟推薦指數:9/10
2️⃣[ 蒜香雜菌炒意粉🌶 ]ʜᴋᴅ88
✍🏻呢個蒜香炒意粉有啲驚喜
雜菌鮮甜,蒜蓉味好濃好香
而且意粉都入晒味,調味剛剛好
足料分量多,夠哂兩個人食😙
🌟推薦指數:8.5/10
🥑整體嚟講🥚
呢間人氣Cafe係冇得book位😣
主菜同埋甜品都好出色😚😚而且店員服務態度友善
搵緊觀塘cafe嘅你,又有多一個選擇~
😋好味指數:8.5/10
🏃回頭指數:8/10
🔎🏷️ #letus九龍 #我要吃掉全世界 #letus咖啡店系列 🔍
▫️ #Yummyfood #hkrestaurant #fooddiary #hkblogger #hkfoodie #foodie #hkeats #foodshare #hkigfood #lifestyle #hkfoodstagram #hkfoodblogger #hkfoodblog #bubbcan #bbcan #hkbu #bistrobon #吃貨日常 #香港美食 #西餐廳 #香港美食 #香港好去處 #觀塘必去 #pastahk #觀塘好去處 #疏乎厘 #Nutellapancake