2024-04-10 1164 views
要數駱駝漆入面最有人氣嘅餐廳,相信二撇雞係其中一間👑今次大約12:30pm到,前面已經有10枱客等緊,到咗12:55pm先安排到座位,如果趕時間嘅話就未必食到呢間啦🥲⚠️中午時間可能需要等候約半小時環境🏠雖然係駱駝漆熱門餐廳,但係環境唔算太狹窄,通道同座位都有足夠嘅空間,等完之後都可以舒舒服服咁坐低慢慢食食物🐓黃酒藥膳雞米線碗米線一放低已經聞到好香藥材味,飲一啖湯都真係藥膳味濃郁,鮮甜又唔鹹,食完都唔會覺得特別口渴。另外米線係比較幼滑但係好有咬口,雖然有好多唔同嘅面類選擇例如米粉、麵之類,不過會推薦試吓米線👍🏻而雞就係雞件唔係有骨嗰種切雞,但係鍾意佢去咗雞皮令到個湯唔會太過油膩。整體份量都算多,食完好飽好滿足😋💰呢碗麵價錢係$59,如果想加飲品都可以加$2加杯罐裝汽水/$5加豆漿,價錢合理👌🏻美中不足就係等候嘅時間比較耐,如果有時間嘅話會推薦試吓呢間✅
⚠️中午時間可能需要等候約半小時

環境🏠

食物🐓

Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)