2023-01-05 1507 views
知道你哋開返已经嚟咗兩次. 今次同屋企人慶祝生日又決定再過嚟😋. 不過記得商場 好似冇輪椅專用. 所以就打電話去查詢, 順便訂枱.聽電話接線生都好helpful 話到時嚟到呢 就打畀佢. 需要安排 管理處開了一道 才上到餐廳.👌👌當日我哋到步前 15分鐘, 就照當日為 接線生 所講打畀佢. 亦記得 應該是同一個人. 我哋到步後已經見到他 原來可以搭貨𨋢上 到餐廳 而且 幫手推我爺爺進入餐廳裏面. thank you 👏👏👏💕因為我上兩次 印像中商場 都好似冇 輪椅 專用 𨋢. 停車場上一樓樓有梯級嘅 仲擔心去唔到餐廳食真係唔該曬 仲特登來迎接安排 非常好嘅服務 👍👍👍 當晚嘅食物服務 當然係 保持水準啦 屋企人 非常滿意 😊下次再見🙏Happy New year🎉
thank you 👏👏👏💕

真係唔該曬 仲特登來迎接安排 非常好嘅服務