📍Chefs' Kitchen ⭐️值得被看見 用心製作嘅抵食西餐廳呢一間啱啱新開嘅西餐廳,完全感受到大廚對於美食嘅追求同埋熱誠!🔥原來係真係食得出!好難講,究竟係點樣嘅唔同~但就係每樣嘢食都好食少少,放多少少心思,會令人幸福嘅味道🥰而我覺得咁俾心機煮出嚟嘅嘢食,佢只係賣呢一個價錢,真心值得更多人知道!如果佢開係附近,我真係會日日都走去食😂✨昆布活蜆扁意粉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻招牌菜⭐️廚師每日都會去採購新鮮嘅活蜆煮佢嘅招牌菜式! 當天大廚因為啲活蜆唔夠大隻,揀晒最大隻嗰啲煮完之後,後尾都暫停咗供應~佢對每一個客人食到嘅嘢食都好認真,我真係超級欣賞!☺️✨ 慢煮黑毛豬扒 •黑松露薯蓉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻慢煮2小時嘅黑毛豬扒😍薯蓉都係用特製醬料製作,好有層次~我覺得呢個菜式絕對超越佢依家賣緊嘅價錢!✨ 火灸明太子醬 •吉列大虎蝦蛋卷 $62 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻俾左爆👍🏻🤣因為個蛋卷真係好好食!中間加咗大廚嘅秘製醬料,真心大推,個蛋卷我食完忍唔住幸福笑🥹🥰✨ 脆香雞翼(4隻)+$28 👍🏻👍🏻呢個同喺m記食嘅有啲似,不過係少油健康版🤣

✨昆布活蜆扁意粉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 慢煮黑毛豬扒 •黑松露薯蓉 $108 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

✨ 脆香雞翼(4隻)+$28 👍🏻👍🏻

呢個同喺m記食嘅有啲似,不過係少油健康版🤣