2014-02-19
1918 views
同同事們共八人去食午餐聚舊. 之前已經聽聞這間不錯, 於是決定一試. 一早已經打電話去BOOK 枱, 所以不用等已經有位. 今日天氣都幾冷, 平時西餐廳都只會俾凍開水, 但這一間一坐底個服務生就俾一熱開水, 即刻暖哂 ^^ Lunch set 有6 個選擇. 兩SET 係三文治, 一個係巴馬火腿闊條麵, 一個魚扒配燒雜菜, 兩個肉扒餐. 我地8 人, 選了一個魚扒配燒雜菜, 兩個係巴馬火腿闊條麵, 5 個燒紐西蘭牛柳扒配雜菜. 跟餐有餐湯及咖啡或荼.餐湯是西蘭花忌廉湯或磨菇忌廉湯. Main dish. 巴馬火腿闊條麵. 麵不錯, 好香. 燒紐西蘭牛柳扒配雜菜, 7成熟牛. 試了一些, 不太"韌". 不過份量少了一些.餐飲咖啡或荼. 我想要一杯拉花既咖啡, 但忘記叫latte, 結果來了一杯普通咖啡. 不過, 佢係用咖啡壺同奶分開上, 有得自己調配亦不錯. 老板送我地每人兩粒雪糕puff, 好味. 總括而言, 這裡環境不錯, 食物味道好, 服務態度好, 價錢合理, 唯獨份量少了一些.下次會再來食^^
之前已經聽聞這間不錯, 於是決定一試.
一早已經打電話去BOOK 枱, 所以不用等已經有位.
跟餐有餐湯及咖啡或荼.
餐湯是西蘭花忌廉湯或磨菇忌廉湯.
老板送我地每人兩粒雪糕puff, 好味.
下次會再來食^^