2020-04-10 74 views
疫情下嘅火鍋店,雖然都好多客,但係衛生都做到足!所以我相信每台客都食得好舒服!餐廳內環境非常乾淨。利用高科技點餐,種類選擇多,咩款都有得試。點左胡椒豬肚湯同埋蟲草花雞湯,今晚完全可以飲湯就飽,好滿足。海鮮拼盤,鮮蝦好大隻好鮮甜!蜆都好正好爽甜!其餘一般。對於油炸鬼同埋午餐都有少少失望,由於原先諗住係炸過應該都幾脆口,可惜有期望有少少失望。不過大家可以忽略呢兩款反而可以叫下其他食物,留力!滑雞件同豬頸肉都好食,厚薄適中!淨係炸魚皮都有好多款可以選擇,避風塘抑或係鹹蛋黃都相當香脆!味道濃郁,就咁食抑或係打邊爐都可以!牛肉雖然薄,但係都好好食。牛油牛味呀!響鈴都係,有多款選擇,但係都係有少少失望,唔知係啲油唔得定係點,炸物都係爭少少。串燒真係非常之驚喜!能夠喺火鍋店食到串燒已經係一種驚喜,更何況係燒得好食嘅!
疫情下嘅火鍋店,雖然都好多客,但係衛生都做到足!
所以我相信每台客都食得好舒服!

餐廳內環境非常乾淨。

利用高科技點餐,種類選擇多,咩款都有得試。

海鮮拼盤,鮮蝦好大隻好鮮甜!蜆都好正好爽甜!其餘一般。

滑雞件同豬頸肉都好食,厚薄適中!

牛肉雖然薄,但係都好好食。牛油牛味呀!