之前同👦🏻嘅周年紀念去左銅鑼灣嘅高級餐廳EL Dining食飯🥺前排知道佢哋結咗業 但係原班人馬起筲箕灣開咗西餐外賣店👍🏻提早買咗個聖誕二人套餐返屋企同👦🏻食 真係好豐富❣️好記得佢地之前銅鑼灣店有liveMusic 估唔到而家做外賣都有得聽 牆上面有好多壁畫朱古力 而且堂食都有畫碟🤣係由年輕藝術家負責製作 真系好正架🥰🔸聖誕二人套餐🔸 $688/兩位💓特色聖誕沙律(2位用) 💓法式龍蝦湯 ×2💓BBQ 慢煮豬仔脾💓香脆炸雞中翼配辣他他💓挪威煙三文魚鮮蝦龍蝦汁意大利飯💓朝手王安格斯威登頓牛柳60z (+$100)需三天前預訂💓特色聖誕甜品食物種類都好豐富 而且係即叫即做 等候需時👍🏻可以選擇堂食 但係我哋想買返屋企撐枱腳🤣所以提早預訂咗威靈頓 然後一路聽住live Music等候法式龍蝦湯🦞濃郁無比又足料 唔會好鹹 裏面仲有龍蝦肉威靈頓牛柳肉質細嫩 唔會鞋口 一切落去 呈現嫩滑嘅粉紅色外皮鬆脆香口 熱辣辣🙈裡面有好香濃松露醬味整體嚟講好足料 建議加$100提早預訂🥰招牌BBQ慢煮豬仔脾 嫩滑之餘 一咬就啖啖肉🤣主菜有三款選擇 我哋揀咗煙三文魚鮮蝦龍蝦汁意大利飯煙熏三文魚鮮香無比 個汁好濃

🔸聖誕二人套餐🔸 $688/兩位

煙熏三文魚鮮香無比 個汁好濃郁 配埋意大利飯好夾

食到最後 食返佢嘅甜品 雪條有好多種味道選擇🍨
2023-12-14
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$300 (Dinner)