2021-11-29 66 views
今日嚟到一間超級抵食嘅餃子店 呢間餃子店其實都幾出名 因為我係喺其他social media 搵到呢間餐廳 呢間餐廳叫尚月廚房 非常之多嘢食 而且見到環境都好靚 同埋我都係一個朋友口中聽佢介紹過呢間餐廳 因為佢知道我非常之鍾意食餃子 平時去到邊問我食乜嘢我都話食餃子 所以佢就介紹咗呢間餐廳畀我 今次終於有時間過嚟 bookmark咗咁耐終於有時間啦 非常之開心❤️過到嚟見到同上一樣都係一個好靚嘅環境 因為佢用咗其他好多木嘅裝修 所以睇落去嘅時候都好舒服 睇落去嘅時候感覺好闊落 再加上地方都唔算好細 尤其係錯嘅位都幾大張 所以坐得好舒服❤️❤️坐咗一陣一舉手就過嚟問我哋要乜嘢 服務呢個我都非常之滿意 我自己就叫咗白菜豬肉餃 我見啲狗仔都好大隻 同埋都包到好 好多 睇得出入面用咗好多 餡料 所以都係良心之作❤️❤️❤️