2023-04-21 35 views
收工唔想煮飯,出街簡單食😋上次食完越南嘢冇耐,又想食越南菜啦,等男朋友收工,隨意喺附近搵食,估唔到又隨意揀到一間又平好食嘅😋😋🍽 火五火車頭牛肉湯粉每次食越南嘢,都好鍾意食火車頭再加埋所有牛肉類,因為咁樣好滿足,一次過試晒所有餐廳嘅配料😋 牛肉湯粉好足料,有生牛肉,熟牛肉,和牛牛丸同扎肉。小編都係第一次食和牛牛丸,真係零舍唔同架,既有牛肉嘅濃郁香味。河粉份量方面都好多,所以真係好抵食,可以食到好飽好飽😂🍽 香茅豬頸肉油香飯豬頸肉嘅香茅味十足👍 表面仲會有香脆嘅感覺。 而油香飯嘅份量都好夠,啱啱好👍🍽特色雞翼雞翼好入味,原本煎炸類係比較油膩,但係佢加咗青檸俾客人自己加落去。第一啖食落去,估唔到原來好夾!而且雞翼係會連尖,大大隻,加上味道就一定對得住個價錢,必食之選!🍽 凍越南三式冰粉條幾有咬口,就算有冰塊,但飲到最後,椰子味都好重👍
收工唔想煮飯,出街簡單食😋

🍽 火五火車頭牛肉湯粉

🍽 香茅豬頸肉油香飯

🍽特色雞翼

🍽 凍越南三式冰
粉條幾有咬口,就算有冰塊,但飲到最後,椰子味都好重👍

• 火五火車頭牛肉湯粉
  • 香茅豬頸肉油香飯