2020-10-17 2160 views
冇得去日本 相信大家都身痕架啦!上半年我就本住儲錢等之後有得去旅行就報復性去旅行 狂去!但武肺威力真係唔講得少我卒之忍唔住要去食下日本嘢啦攞返少少日本味道頂下癮先今次嚟到中環日本人開嘅壽喜燒價錢以中午飯來講就係貴㗎啦加埋一600蚊鬆少少但食完真係覺得值門票價依間店舖一定要預先book位因為佢有分兩種一種係自己整一種係師傅整難得食靚肉當然俾師傅整穩陣啦佢哋同廚師發板一樣有前菜幾款先至會開始食靚肉嘅先有茶漬物茶碗蒸再係你面前開鑊煮肉好似睇表演咁呢度冷氣夠勁抽油煙系統做得好食完成身都唔會有一大陣味一大舊牛係你面前慢慢一片一片切感覺好爽!但有一樣野想彈嘅就係佢比留咗京蔥我哋京蔥話呢醬汁上面煮過係特別入味嘅佢竟然漏咗我哋食飽飽先留意到所以都算啦有佢啦肉嘅質素真係冇得頂入口即溶肉味濃真係食過返尋味最後好特別嘅就係會整一個滑蛋牛肉飯俾你食 好得意😎佢萬事有貴多$400接近$1000一位抵唔抵就見仁見智啦不過可以介紹大家食咗中午飯先試一試啱唔啱自己口味再決定食一餐fine dining la!
冇得去日本 相信大家都身痕架啦!
上半年我就本住儲錢等之後有得去旅行就報復性去旅行 狂去!
但武肺威力真係唔講得少
我卒之忍唔住要去食下日本嘢啦