2013-04-03
3月29日同朋友去了沙田行街,先去食個tea,沙田真係好多人,周圍都要等位,本來我地去了另外一間餐廳的,因為見有下午茶,但係原來假期冇,仕應態度又唔多好,散叫又唔抵,所以我地走左,嚟左呢間,見有幾多人等位,我諗ok卦,問左仕應是否有下午茶先等,等左10分鐘左右就有位,都唔係好耐.其實係問口已經睇左食咩,入到去就叫啦,叫左一個carbonara及一個公司三文治一齊食,我飲奶茶,朋友飲蒸溜咖啡,等左唔係好耐就嚟啦,先嚟意粉,份量ok,唔算細碟,熱辣辣香噴噴呀,都幾好味,雖然意粉唔算好彈牙爽口,但係個醬汁配撘都幾好,好重忌廉味,有些火腿絲,洋蔥粒等.所以都好香.飲品,奶茶係一壼上的,自己沖,茶味唔夠濃,可能我唔識沖. 朋友的咖啡ok.另一個公司三文治,係麥包做的,不過沒有烘底,朋友初初話冇烘底都擔心唔好食,不過食落去味道都幾好,都好足料的,有雞蛋,火腿,芝士,煙肉,青瓜.....有四件的,幾好味及健康的感覺.我覺得食物及服務都ok呀,唔明點解咁多劣評.
我覺得食物及服務都ok呀,唔明點解咁多劣評.