✨有少少overpriced✨.當日星期日我哋大概十二點幾去到呢間位於元朗嘅cafe,店內已坐剩2枱座位,原因係整間餐廳只有數枱座位都幾細間下🙈我哋坐咗陣,如要入座已經要排隊了(´△`).▫️Fit To Gel $88 (7.5/10)Sesame bagel, smoked salmon, scramble egg, guacamole m, veggies幾好食只係味道未見突出,加上原味Bagel配不同餡料嘅做法其實好難會難食,$88嘅價位於元朗黎講都幾進取,但無奈店內食野其實都有啲壓力,除咗空間細坐得唔特別舒服,就係好多人排隊亦唔會坐得耐🙈.▫️Original Scone $30 (6/10)普通到忘記咗咩味道😹只記得唔係咁啱我口味食咗啖冇再食,而且連果醬都冇,失色不少.▫️Mocha $48 (7/10)男朋友話呢杯都ok😋平日黎只需+$20會更划算.最大優點係門面幾好影🥰只要唔好帶住期望去試一次就夠🙈食物普通,地點唔係特別就腳,店內亦過於狹窄,當日可能比較忙店員亦冇小店會有嘅親切感,而且太多人排隊,相信平日黎會好啲( ´•௰•`).如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以
✨有少少overpriced✨

▫️Fit To Gel $88 (7.5/10)
Fit  to  gel

▫️Original Scone $30 (6/10)
Original Scone

▫️Mocha $48 (7/10)
Mocha

男朋友話呢杯都ok😋平日黎只需+$20會更划算
最大優點係門面幾好影🥰

如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我以下嘅𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐚
🔸𝐈𝐠: 𝐅𝐢𝐛𝐞𝐞𝟑𝐛
Type of Meal