2023-05-20
📌鳴門割烹料理餐廳高樓底加上落地玻璃窗,感覺開揚逢星期六、日及假期供應半自助餐🍴包括每人一份主菜,刺身、壽司、炸物、串燒任你點,用餐時間90分鐘,可以趁放假食好啲😚🔖前菜味付螺肉|芝麻八爪魚|中華沙律|香蔥玉子|角切魚生沙律|胡麻豆腐沙律· 香蔥玉子甜甜哋,蔥花味幾香· 胡麻豆腐沙律🥗有滑溜豆腐、新鮮沙律菜配麻醬,無唔食嘅理由☺️🔖刺身三文魚|油甘魚|八爪魚|鯛魚|帆立貝|熟北寄貝|榮螺|赤蝦點咗赤蝦、帆立貝同三文魚味道鮮甜色澤又靚,三文魚係厚切㗎🍣食得超滿足😚🔖 壽司三文魚|劍魚腩|帆立貝|蟹籽|蟹棒|赤蝦|玉子|加州卷|沙律軍艦壽司細細件唔會好易飽,食多兩件都唔怕☺️· 火炙三文魚卷內有青瓜、玉子同蟹柳,賣相精緻🥰吉列蝦沙律卷都好高質🍣🔖 炸物吉列蠔|芝士年糕|芝麻雞翼|日式炸雞|章魚小丸子· 芝士年糕煙煙韌韌,內有流心芝士🥰🔖燒物監燒鯖魚|雞翼|汁燒白豚腩|厚燒牛舌|燒三文魚頭|燒香草腸|燒羊扒·白豚腩外皮燒得焦脆,食落油香滿滿🔖 小食迷你牛肉湯烏冬|日式蒸蛋|麵豉湯推介日式蒸蛋,嫩滑有蛋香,裡面有帶子好驚喜😚必點🥚
餐廳高樓底加上落地玻璃窗,感覺開揚
逢星期六、日及假期供應半自助餐🍴
🔖前菜
· 香蔥玉子甜甜哋,蔥花味幾香
🔖刺身
三文魚|油甘魚|八爪魚|鯛魚|帆立貝|熟北寄貝|榮螺|赤蝦
🔖 壽司
壽司細細件唔會好易飽,食多兩件都唔怕☺️
🔖 炸物
吉列蠔|芝士年糕|芝麻雞翼|日式炸雞|章魚小丸子
· 芝士年糕煙煙韌韌,內有流心芝士🥰
🔖燒物
·白豚腩外皮燒得焦脆,食落油香滿滿
🔖 小食
迷你牛肉湯烏冬|日式蒸蛋|麵豉湯
推介日式蒸蛋,嫩滑有蛋香,裡面有帶子好驚喜😚必點🥚