2020-07-10
超級難得地去左西貢,朋友介紹左呢間素食店比我地,話環境幾好幾RELAX。而黎到的確係幾舒服的,加上平日黎,人都比較少,燈光柔和一入舖就有輕鬆既感覺。PEKING TACOS北京填菌 $754PCS, crispy peking oyster mushrooms w cucumber, spring onion haisin 脆皮北京巻配蘇炸蠔菇、青瓜、青慈和海鮮醤(素)賣相已經好靚了,唔係睇menu都唔知呢係菇,口感唔錯,同海鮮醬都幾爽。C. MOMOS $75tomato sauce, garam masala, onion, ginger & momos 鷹嘴豆, 番茄醬, 印度香料, 茶, 洋葱, 薑, 小豆寇和尼泊爾餃子 好似係炸的,口感同味道層次豐富,酸酸甜甜好開胃。80 MALAI KOFTE Harel $756PCS, potato balls w cashews, tomato & coconut sauce 香脆薯蓉球伴印度香料, 腰果和蕃茄, 椰汁 配白飯 THAI RICE $20算係比較容易入口既咖哩,雖然係素咖哩但又冇雜菜咖哩既感覺,啲薯仔硬度岩岩好,算係有
PEKING TACOS北京填菌 $75
C. MOMOS $75
好似係炸的,口感同味道層次豐富,酸酸甜甜好開胃。
80 MALAI KOFTE Harel $75
配白飯 THAI RICE $20
算係比較容易入口既咖哩,雖然係素咖哩但又冇雜菜咖哩既感覺,啲薯仔硬度岩岩好,算係有驚喜之作。
最後想讚一下啲飲品真係好高質,雖然感覺比較貴,但絕對係值的。