2019-02-18
好耐之前試過旺角嗰間,今次去開西九龍溜冰順便試吓深水埗間飯意可能係因為星期日夜晚嘅關係,冇咗班寫字樓客,所以唔使等位就可以即刻入去!<主題小食拼盤$46> (評分:3/5)小食拼盤係幾豐富嘅,有薯格、香草腸、雞翼、吉列蝦、帶子同埋沙律🥗小妹覺得拼盤裏面嘅薯格同埋雞翼係最好食嘅兩樣都揸得好脆而且雞翼亦都非常之入味同埋好juicy!不過吉列蝦同埋吉列帶子就媽媽地,兩樣都炸得太過乾,而且仲好重雪味,不過如果幾個人食又口痕痕都可以嗌黎一齊share嘅<招牌芝士熔岩蛋漿飯$50> (評分:4.5/5)作為一個芝士紅每一次食飯已都一定要食呢個招牌芝士熔岩蛋漿飯!癲完相依家熔岩蛋漿飯嘅時候會將蛋漿同埋芝士粒分兩隻碗另上,然後職場將蛋漿同埋芝士粒林落個鐵板上面,查一聲將所有嘅嘢撈埋一齊就成為咗呢個芝士熔岩蛋漿飯喇!睇住個店員將啲嘢撈埋一齊真係好有成就感個飯有好重嘅芝士味,而且因為芝士係啱啱淋上去嘅,未溶嘅芝士仲可以拉到芝士絲,撈埋啲蛋漿同埋肉一齊食每一啖都好有層次感!50蚊貨仔可以食到咁樣嘅水準真係好抵食!<炸雞扒濃湯芝士鍋$58> (評分:4/5)呢個
<主題小食拼盤$46> (評分:3/5)
<招牌芝士熔岩蛋漿飯$50> (評分:4.5/5)
<炸雞扒濃湯芝士鍋$58> (評分:4/5)
呢個濃湯芝士喎要有人同你一齊食先好叫黎share! 上枱嘅時候雞扒同埋薯格會擺喺鐵網上面同下面嘅面食餃子分開上,之後就可以根據你自己嘅口味選擇分開食定撈埋一齊食
呢個濃湯芝士喎同埋芝士飯比芝士味就冇咁重啦,可能係因為芝士溝稀左芝士嘅味道,所以冇芝士飯咁好食二炸雞扒其所以冇芝士飯好食而炸雞扒嘅肉質亦都偏鞋,抵讚嘅係薯格都揸得幾脆