2019-07-25 435 views
第一次喺Simplylife食早餐(不過係11點的早餐), 我一直以為佢地嘅早餐只提供麵包及All day breakfast等, 原來都有其他以外嘅選擇. 今次同朋友揀左蝦肉漢堡及蕃茄手製意粉, 上主菜前每人有一份麵包及磨菇湯,兩樣都幾好味.先講漢堡, 份量超大, 一個女士食一份做早餐, 真係可以頂到至晚餐. 漢堡入面嘅材料非常充足, 涵料味道亦唔錯.  至於蕃茄意粉味道淡淡的, 可能是手工製關係, 質感亦比一般意粉堅韌有咬口. 整體味道是不錯, 只是味道有點淡.可能我地入座時間尚早, 人流不太多, 室內算是較寧靜, 幾適合傾偈.  假日好餐廳名單又從此又可以多一間.

兩樣都幾好味.

蝦肉漢堡
蕃茄手製意粉
2019-07-06
$100 (Lunch)
蝦肉漢堡
蕃茄手製意粉