2020-10-13 1731 views
之前家人都揸車來講呢一間!今日奶奶得閒所以邀請佢一齊嚟呢一間餐廳食乳鴿!奶奶聽到BB乳鴿即刻雙眼發光🤩你都竟然比平時更加多人,可能天氣開始涼爽,多咗好多行山客😗 我哋大約等七張枱就到我哋!大約等半粒鐘左右! 呢度有戶外或者戶內座位,我老公同奶奶都怕熱,當然要等戶內! 餐廳有提供QR code比客人預先睇定餐牌!我覺得呢個位做得幾好,因為啲餐牌都有啲殘,而且肺炎疫症仍然有個案,避免接觸咁多,qr code 係一個好選擇!! bb乳鴿依然好味,$55一隻,餐廳會幫你斬開一半! 另外呢度嘅豬扒包亦都係非常之出名,又係佢個包皮,香脆得來 亦都唔會好’銀‘唔會咬到牙較軟😂豬扒洋蔥好香口! 另外我哋叫咗咖喱牛腩飯,咖喱汁濃郁,我覺得辣味調校得唔錯,連我呢啲唔太食得辣嘅人都覺得OK好味!梅菜扣肉飯都好味如果多啲汁同埋多啲扣肉就好啦!
奶奶聽到BB乳鴿即刻雙眼發光🤩

• 豬扒包