2022-10-02
今次就去咗Bookmark咗好耐嘅The Social House首先想試下Fresh啲嘅,就叫佢推介下,佢就介紹我order Aperol Spritz,入口甜甜的好清新,好適合女仔飲🥂😚個自製意大利風乾蕃茄麵包,好濕潤一開頭Appetizer 就order咗Parma Ham配蜜瓜,蜜瓜超甜,配埋above average嘅Parma Ham,超好食!!😋😋😋😋之後有無花果Salad,個汁配返個黑醋,勁fresh啲菜好幾新鮮,都係減脂人士必備😹😹跟住到西班牙乳豬,啲肉超級嫩,個皮都做得超級脆,配上佢個燒汁,一齊食,佢仲叫我哋食埋底下啲沙律菜,因為吸哂啲肉汁超級好味同好正!!😋😋😋個煙鴨胸闊麵,有埋芝士碎,咸咸香香,完全唔覺得膩,yum yum😜😜😜最後個甜品,個拿破侖幾好食,唔係太甜,做為終結剛剛好。😍🥰🥰🥰🥰同埋記得用openrice訂位有10%discount,好抵!!
個自製意大利風乾蕃茄麵包,好濕潤