2019-04-27 121 views
係openrice 搵到呢間cafe,大受好評!今日趁星日lunch,就黎試試啦!餐廳有Lunch set 同Tea set提供。蕃茄蝦意粉 - 6隻大蝦,剝埋肉啖啖肉好正!意粉軟硬度剛好,配合蕃茄,好開胃C’s 全日精選早餐 - 煙三文魚 、 牛油果醬塗麵包、炒雜菌、香腸同埋炒滑蛋跟餐有飲品,兩杯熱飲都有拉花,好有心思!抹茶鮮奶 - 三眼仔 教我如何捨得飲掉他特濃朱古力 - 可愛柴犬見到佢地既cake好靚,隔離枱又讚d cake好好食,忍唔住叫左兩件食!拿破崙 最出名,已經賣晒柑檸蛋糕 - 柑檸慕絲加上海綿蛋糕,清新!Choco truffle- 似opera 做法,用50% choco 做,唔算好甜但朱古力味濃郁Hazelnut choco - 好香榛子依家先開始做啊味,慕絲好滑餐廳仲有自家製曲奇,可以外賣一包番家慢慢嘆👍🏻

餐廳有Lunch set 同Tea set提供。

跟餐有飲品,兩杯熱飲都有拉花,好有心思!
抹茶鮮奶 - 三眼仔
教我如何捨得飲掉他

特濃朱古力 - 可愛柴犬

拿破崙 最出名,已經賣晒

柑檸蛋糕 - 柑檸慕絲加上海綿蛋糕,清新!

餐廳仲有自家製曲奇,可以外賣一包番家慢慢嘆👍🏻
2019-04-21
Type of Meal