2018-02-15 281 views
假期前夕的午餐!今日相約左舊同事食lunch!! 唔知係咪因為年三十既關係,平時排長龍既LAH!今日竟然一去到就有位!好開心唔使排隊!一個set $88 加一 就有小食+主菜+飲品我地3個人都叫左 招牌雞肉喇沙 做主菜!至於小食就揀左3款不同既,可以share食!飲品唔加錢既得汽水同埋凍紅茶,我地又不約而同咁揀左紅茶啦!🤗小食:越式網中卷、沙嗲雞串、泰「正」烤魚餅網中卷其實係春卷,入面有豬肉同埋芋頭!佢個脆皮係特別既,而且食落一啲都唔油!烤魚餅入面有粟米,豆角同埋芫茜,啖啖肉都幾好味,有一陣好香既咖喱同埋香草味!招牌雞肉喇沙個湯底超濃!好正!雞肉煮到好「林」,其實唔知食緊雞肉定豬肉,再睇返menu先肯定佢係雞肉!😂🤣但係佢個自制蛋麵真係幾出色!好煙un! 同埋冇鹼水味!再講多次:湯底係好正!
假期前夕的午餐!

一個set $88 加一 就有小食+主菜+飲品

小食:越式網中卷、沙嗲雞串、泰「正」烤魚餅

招牌雞肉喇沙