2019-04-07
同老公襯清明節假期去拜山,之後落翻西灣河揾食,之前已發現這小店,早些時間已被它吸引,因為歐陸淺色外觀,隔著玻璃還可欣賞賣相極靚又美味的 cake, 就選左去嘆個 Lunch Hea下,店內的的骰骰,三張細圓枱同4位bar枱, 乾乾淨淨但環境適合人少少,價錢合理還有自家麵包,西餅同 cookie, 最鐘意他們用心做嘅拉花 coffee同飲品,還可供客人外賣同訂製蛋糕。熱榛子鮮奶咖啡 送上枱先發現係跳跳虎黎架, 真係巧靚又好有心機做出來! 讚~~ 香滑夠濃飲落口感較厚身!Hot caffe latte 又換上另一款拉花,還附送一件 hand made cookie, 鬆化香脆!咖啡師真係好用心為每一杯拉不同做型! All Day Breadfast全日早餐一份也都足料夠,兩片自家製面包,最鐘意就係麵包有 nuts同乾果,每口都嘗到非常豐富嘅質感味道。炒滑蛋香腸火腿,煙三文魚,牛油果醬,沙律菜配炒雜菇。 每樣都新鮮即製,賣相討好味道佳。留肚為左食這件芒果拿破崙, 絕對冇令我失望, 香甜芒果肉配香脆酥皮 ,中間夾著吉士打,食到鬆化又層次的,完美。
熱榛子鮮奶咖啡
Hot caffe latte
咖啡師真係好用心為每一杯拉不同做型!
All Day Breadfast全日早餐