2022-06-01
呢間係一間新開嘅串燒店 喺佐敦道偉晴街 附近有好多酒吧 都幾熱鬧😊 佢免收加一 外賣仲有九五折添 好抵㗎😋 原殼蒜蓉燒生蠔🦪$148/ 半打勁多蒜蓉鋪喺面,燒得好香 好鮮甜 一啲都唔會太乾🤗😋 焱燒香烤羊架$45🐐香草豬頸肉$22🐖鹽燒雞軟骨$16🐔鹽燒安格斯一口牛$38🐂汁燒白鱔$38🐟羊架軟琳香口 豬頸肉鮮美焦香 雞軟骨香脆可口 安格斯牛、白鱔香甜 樣様細細串 所以一次過可以試好多唔同種類嘅嘢 可以同朋友慢慢食慢慢傾 好滿足😋😋 原條蒜香茄子$35🍆食串燒一定唔少得叫原條茄子啦 我就最鍾意勁蒜 🤗鍾意食辣嘅嘅朋友 佢有辣粉提供 要幾多可以加🥰 汁燒大啡菇$20菇味好濃 汁燒都幾夾😄 鱈魚乾$28🐟香脆可口 送酒一流 👍 鹽燒油甘魚鮫$68🐟都幾大塊鮫 佢燒到兩面都燶燶哋 食落口有余香 忍唔住😋追住食😄 鹽燒鯖魚$32🐟呢個一定要試 鮮甜香口 齒頰留香🤗 🥤忌廉溝鮮奶$15🥤烏龍茶$12 🎈焱燒串燒專門店 (佐敦)佐敦偉晴街81-87號翡翠閣地下B號舖 kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfood
佢免收加一 外賣仲有九五折添 好抵㗎😋
原殼蒜蓉燒生蠔🦪$148/ 半打
勁多蒜蓉鋪喺面,燒得好香 好鮮甜 一啲都唔會太乾🤗😋
焱燒香烤羊架$45🐐
鹽燒鯖魚$32🐟
呢個一定要試 鮮甜香口 齒頰留香🤗
🥤忌廉溝鮮奶$15
🥤烏龍茶$12
🎈焱燒串燒專門店 (佐敦)
佐敦偉晴街81-87號翡翠閣地下B號舖
kfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #香港美食 #香港必食 #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #meimei #852food #852foodie