2022-11-13 157 views
今日黎到荃灣南豐紗廠行下,諗住坐低食lunch,揀咗間門面幾正常嘅cafe試下,見環境都寬敞乾淨。初時望menu,覺得意粉都有啲特色,120蚊左右,點知一食就知中伏首先$51一杯hazelnut ice latte, 我覺得真係冇hazelnut味…係普通latte一杯 250ml左右然後帶子gnocchi, 要$128,個薯波本身自己冇問題,加埋個汁真係唔夾,最大獲係啲帶子,佢一粒切成3 4片薄片比我,仲要係屬於偏細size,完全唔值呢個價,失望同行人仲有食burger, 不過都話個味道同用料唔值呢個價位。Overall 係唔會再試🤣淨係得門口個女侍應好nice,會介紹是日special 同個環境正路,但紗廠咁多嘢揀,建議試其他