Hiring
$65+
Hourly
$19,000+
Monthly
今日同姨甥女去食肉肉🤤佢唔係好食海鮮,咁啱見到個餐叫「月光族急救吃到飽餐-$208」😂就啱晒喇,幫姨姨慳啲錢!如果你係會員,尼個餐先$169/90分鐘,月光族真係啱曬,又可以吊下燒肉癮。入面好闊落,通道都好闊,出去拎野唔使迫。最誇張係佢既醬區有好多種醬汁你揀,樣樣試下都可以,我鐘意黃金醬&五味醬,係甜味既醬汁👍🏻不得不提有個「安平蝦拌飯」區,自己拌飯自己整,有櫻花蝦、海苔、蔥花及滷水汁,因應自己口味自己撈多撈少。櫻花蝦真係好香口,撈埋一齊真係好好食,大家都要試下。個餐都有唔少款肉肉可以嗌❤️嫩肩板牛肉、牛仔骨、薑汁味雪花豬、醬燒雞爽肉九層塔三杯雞、五花腩都係要不停encore , 嗌左好多轉,嫩肩板牛肉同牛仔骨更加係出色,連姨甥女都讚不絕口。仲有烤豬肉乾,第一次見餐廳有豬肉乾,輕輕烤脆個面真係超香,就好似新鮮熱辣整好嘅豬肉乾咁好食👍🏻落單嗌仲有唔同小食,較特別既係黃金泡菜,第一次食,聽聞係用豆腐乳整,泡菜好爽脆醬汁濃郁,我姨甥女就唔識食啦,我自己一個人食晒😋出面仲有好多蔬菜瓜果&腸類可以自己夾,唔少得我最鍾意嘅菠蘿🍍,同埋乳酪雪糕。尼個餐其實都滿足到燒肉癮,大家一定食得飽飽,如果大家想慳

個餐都有唔少款肉肉可以嗌❤️
嫩肩板牛肉、牛仔骨、薑汁味雪花豬、醬燒雞爽肉

尼個餐其實都滿足到燒肉癮,大家一定食得飽飽,如果大家想慳返啲,又想食燒肉,不妨黎安平燒肉。一人燒肉一份都差唔多要百零蚊喇,黎度做會員百零數可以任食任飲喎,超值之選。
  • 嫩肩板牛肉
  • 黃金泡菜