3 day(s) ago
就嚟聖誕新年頻頻血戰敗咗好多嘢又要去旅行,平時就要慳下啦. 知道「安平燒肉」最近推咗個🔥「90分鐘月光族急救吃到飽套餐2」‼️咁抵就要去開餐. 今次去咗將軍澳Popcorn呢間分店,平安中午比較易搵位. 呢個套餐有五款肉品同自助吧任取,全日供應,午市$208晚市$228,入會做會員之後仲可以平多$20分別$188/$208 咋. 如果唔係大胃王,套餐一有三款肉品(牛豬雞各一),價錢會優惠啲㗎. 自助吧有醬料、大量蔬菜、丸類、麵食、飯食、飲品等等. 先取醬汁,嘩,⭐️個12味醬專區真係令人驚艶!個人大愛經典台式醬汁五味醬同埋椒麻口水醬,前者酸甜味分明有層次,後者花椒香氣滿溢,大大提升食物味道. 我哋叫呢個套餐有:嫰肩版牛肉、馬告牛仔骨、醬燒雞爽肉、薑汁味雪花豬、燒滷豬大腸. 限時內平板電腦任叫. 肉品味道款款出色,我哋係牛控所以瘋狂encore牛肉,肉味濃郁軟腍嫩滑. 蔬菜瓜果菇類鮮甜. 最最最好味不能錯過就係佢哋個安平蝦拌飯‼️❤️香噴噴熱辣辣白飯,拌上香蔥、櫻花蝦、滷水汁,攪拌好再加上海苔,十級好味,食多多都得. 至於飲品方面,除咗可樂芬達呢啲常見軟飲料,仲有自家製冷泡茶同特式台灣茶好似燒仙
蔬菜瓜果菇類鮮甜. 最最最好味不能錯過就係佢哋個安平蝦拌飯‼️❤️香噴噴熱辣辣白飯,拌上香蔥、櫻花蝦、滷水汁,攪拌好再加上海苔,十級好味,食多多都得. 至於飲品方面,除咗可樂芬達呢啲常見軟飲料,仲有自家製冷泡茶同特式台灣茶好似燒仙草、麥仔茶,個人大愛自家冷泡茶,有成四款口味,有桂花烏龍、四季春烏龍、百香果綠茶同埋藍莓果茶,茶香撲鼻,而且可以中和燒肉油膩感,清新消滯好健康.
店員話而家仲有限時聖誕限定威士忌烤肉醬系列,有多款食物選擇,醬料係由威士忌、糖、香料同多款調料製成,聽到流晒口水,出糧過嚟試吓先😆.