2020-08-03 445 views
工作室最近搬佐去觀塘,所以就算疫情下都要食飯嘅~ 生意難做所以要支持小店!可能因為星期六,所以訂佐13:00嚟到餐廳都仲未有人。雖然店面好細,但坐低都覺得幾舒服。我叫佐喱個lunch set,好出名嘅黑糖麵包+忌廉火腿意粉。黑糖包嘅味道真係好似嗰間大餐廳,好軟熟,不錯👍🏻 不過個意粉呢就差少少,可能個碟太細又裝咗好多意粉,所以做唔到撈勻先至食,錫晒面嗰啲餸,就咁齋食底嗰啲意粉就覺得好dry.... 不過個老細好好,見我冇乜食過意粉就問我係咪因為唔夠醬汁,但其實因為飲咗杯咖啡個意粉都已經唔係好食得落🤣朋友就叫咗同一樣嘅餐,不過就轉左呢個蕃茄飯,朋友仔嘅感覺同我一樣,覺得個飯失色咗少少,冇乜特別,不過因為個汁都比較多,所以最後朋友都有食佐大半嘅飯我係一個鍾意飲咖啡嘅人,所以對我來講呢杯咖啡係好飲嘅,之前有睇其他朋友嘅食評,所以就冇將個cream撈落去啲咖啡度,果然個cream係好好味,老闆娘仲好醒目咁俾咗隻匙羹我哋就咁食啲cream🤣不過好肥,希望真係低脂啦!但對於我朋友唔係好飲慣咖啡,佢就覺得個咖啡有啲苦~ 最後我哋都會因為個黑糖包嚟再幫襯~ 希望佢會再鑽研一下飯同意粉嘅質素💪🏻💪🏻但係

但對於我朋友唔係好飲慣咖啡,佢就覺得個咖啡有啲苦~

最後我哋都會因為個黑糖包嚟再幫襯~
希望佢會再鑽研一下飯同意粉嘅質素💪🏻💪🏻
但係以佢哋嘅價格來講,CP值係高嘅😊
  • 低脂岩鹽咖啡
  • 黑糖包