2024-03-15 140 views
做完運動💪🏻剛好係觀塘😚 就要去食個飯啦今次我地就揀左去觀塘28年老字號 樂翠園海鮮菜館食下中菜, 可以慢慢食, 傾下計😘 咁地道既中菜已經好耐無食過啦~ 有別一番風味👐🏻我地人少少就叫左3-4道菜🍲 碟碟都大大碟, 熱辣辣好岩食呀💖💟3D芥蘭好特別既食法👐🏻 有生菜包著肉碎同炒脆左既芥蘭黎食, 特別得黎又唔錯喎💟沙薑手撕雞份量好大碟, 沙薑味好夠配埋滑嫩雞肉同配料醬👐🏻味道都唔錯啊💟胡椒味菜豬肚浸大蜆依個凍冰冰既夜晚食絕對一流👍🏻 熱辣辣有濃濃既胡椒味浸著豬肚同大規🙌🏻 每人都要先飲番一碗暖暖身💟小炒皇每次食小菜都必叫, 因為我最鍾意食韭菜🤪同腰果🙌🏻 一樣都有水準呀經過觀塘要黎試下😚 食完仲可以喺附近食多個糖水🙌🏻
做完運動💪🏻剛好係觀塘😚 就要去食個飯啦

💟3D芥蘭