2009-11-04 95 views
是日放下午假,做咩好啦,一於先醫肚,後剪髮...咁...食咩好呢,諗諗下,就諗起我最鍾意既牛腩朥麵,好耐都冇食過啦,一於幫襯一粥麵去到見個餐牌寫牛腩坑撈麵要$28,就叫了一客,後尾問收銀,要加幾多錢先有餐飲,佢話加$6,我就叫了一杯熱0水.我個餐要叫 number先去攞,咁...有好處既,唔駛個度排長龍,而且好短時間已經到我個number了.講番個餐....一望埋去,d牛腩冇碎濕濕,一條一條排好,賣相幾好.d牛腩夠腍,好入味.蘿蔔更加好味,滲入d牛腩汁,正麵...爽,唔會整到太腍,...配合埋個蝦子湯,又係正,個湯底唔會太鹹,有陣陣既蝦子味,又係好正.加埋杯0水,d檸檬好新鮮,加一包糖,味道岩岩好.
是日放下午假,做咩好啦,一於先醫肚,後剪髮...

講番個餐....

蘿蔔更加好味,滲入d牛腩汁,正

加埋杯0水,d檸檬好新鮮,加一包糖,味道岩岩好.

2009-11-02
$34 (Lunch)