2015-08-19
星期六既LUNCH TIME,11點幾黎到,唔洗等位住,真係開心。3個人叫左個2人餐,再用積分換左個雞翼。2人餐有2個湯,2杯飲品,一個小龍蝦白汁意粉,同埋豬仔骨半份。湯我地揀左意大利雜菜湯,跟蒜茸包,菜湯落足料,蕃茄味又夠濃,好味道。雖然汽水可以免費添飲一次,但係反正都飲唔晒,今次改試飲凍青檸魅力,味道好清新,幾好味,值得一試。小龍蝦白汁意粉,雖然話係白汁,但係其實係橙色,加上我食唔到有白汁味,但都有龍蝦味既,今次D汁比之前多,有好大既IMPROVEMENT。豬仔骨薯條沙律好大份,薯條炸得夠脆,豬仔骨整得超入味,伴碟既沙律都好新鮮。香辣雞翼外層烤得很香很脆,雞翼不但唔太油,而且仲有點乾身,加埋少少辣味又真係幾開胃呢個2人餐本身$203, 用分換左個雞翼,會員免加一,再用埋40蚊COUPON, 3個人埋單都係$163,真係抵食。
3個人叫左個2人餐,再用積分換左個雞翼。
湯我地揀左意大利雜菜湯,跟蒜茸包,菜湯落足料,蕃茄味又夠濃,好味道。 雖然汽水可以免費添飲一次,但係反正都飲唔晒,今次改試飲凍青檸魅力,味道好清新,幾好味,值得一試。 小龍蝦白汁意粉,雖然話係白汁,但係其實係橙色,加上我食唔到有白汁味,但都有龍蝦味既,今次D汁比之前多,有好大既IMPROVEMENT。 豬仔骨薯條沙律好大份,薯條炸得夠脆,豬仔骨整得超入味,伴碟既沙律都好新鮮。 香辣雞翼外層烤得很香很脆,雞翼不但唔太油,而且仲有點乾身,加埋少少辣味又真係幾開胃 呢個2人餐本身$203, 用分換左個雞翼,會員免加一,再用埋40蚊COUPON, 3個人埋單都係$163,真係抵食。