近排必須要出旺角一轉,走走下去左呢間樓上cafe坐一坐本來都唔知,但店員話我地知而家做緊半價,係好抵既,但我地都係食少少野就走裝修都幾有特色,好日式風格,入面有塌塌米,仲有D膠魚拖鞋,前排hit過個隻扮魚既拖鞋,幾搞笑而且呢到既店員服務態度都好好,叫我地慢慢食,上菜執野速度都好快味噌雞肉湯拉麵湯做得幾好,拉麵幾彈牙唔會林曬,份量唔算好細,熱辣辣另外味噌牛肋肉個蘿蔔炆得幾林,好入味,冇咩渣,牛肉都好入味,好和風味道最後仲叫左份章魚小丸子,比左好多醬同紫菜粉,入面都唔係空心,足料,味道唔錯臨走前發現有個招財貓放左係到幾靚,希望真係可以幫餐廳招到財啦
近排必須要出旺角一轉,走走下去左呢間樓上cafe坐一坐