2022-11-23 62 views
近年來成日都聽到夏威夷沙律🥗,色彩繽紛又天然健康食材,對於養生、健康飲食人士黎講係恩物,豐富蛋白質、低脂、仲有營養指標,食完都無咁大罪惡感🥰!先揀左個主菜,然後再選飯底,可以選白飯/糙米飯/黃薑椰菜花/沙律/烏冬等等~再追加喜愛配料~提提大家想食牛油果🥑一定要追加,因為我大頭蝦以為個飯有,點知原來係青瓜😆😆🌤️Classic Couple (Salmon & Tuna)🔥三文魚有omega-3,吞拿魚就降血脂,搭配黃薑椰菜花+半糙米飯,感覺都幾fresh,本身都有醬汁都有少少辣,幾開胃~🌈Tapas Garlic Mix (Salmon & Shrimp) 🏖️隻蝦都幾爽口🍤,彩虹配菜,望佢細細碗但其實都幾飽肚,搭配烏冬都係好彈牙煙韌😍~🔸另加 $25 升級為套餐濃濃溫泉蛋、暖胃清甜昆布湯、仲有黑糖布丁🍮👍🏻除咗指定Bowl仲可以揀自選🥗,不過實在太多選擇,我都被指定的賣相吸引左~😆店舖內飲清水都有熱情風味~見到個機身都感覺係健康又清腸胃的☺️
近年來成日都聽到夏威夷沙律🥗,
色彩繽紛又天然健康食材,
對於養生、健康飲食人士黎講係恩物,
豐富蛋白質、低脂、仲有營養指標,
食完都無咁大罪惡感🥰!

先揀左個主菜,然後再選飯底,
可以選白飯/糙米飯/黃薑椰菜花/沙律/烏冬等等~
再追加喜愛配料~
提提大家想食牛油果🥑一定要追加,
因為我大頭蝦以為個飯有,點知原來係青瓜😆😆
三文魚有omega-3,吞拿魚就降血脂,
搭配黃薑椰菜花+半糙米飯,感覺都幾fresh,
本身都有醬汁都有少少辣,幾開胃~
隻蝦都幾爽口🍤,彩虹配菜,
望佢細細碗但其實都幾飽肚,
搭配烏冬都係好彈牙煙韌😍~
🔸另加 $25 升級為套餐
濃濃溫泉蛋、暖胃清甜昆布湯、仲有黑糖布丁🍮
👍🏻除咗指定Bowl仲可以揀自選🥗,
不過實在太多選擇,我都被指定的賣相吸引左~😆
店舖內飲清水都有熱情風味~
見到個機身都感覺係健康又清腸胃的☺️