2019-01-01 115 views
中午經過見有堂食就入去試試, 雖然這店主要做外賣,但有6個座位供堂食。基本上menu就大大的印在牆上,清楚易見。瑤柱螺頭蟲草花瘦肉雞湯剛好這幾天天氣變冷,飲熱湯就正好。用料都算多,飲完很滿足很舒服,味道濃郁,不會死咸。農家雞蒸飯再來個蒸飯,幾多餸,飯上鋪滿雞,仲有大半條潤腸,還有紅蔔葡,粟米仔及醃黃瓜。飯粒粒分明,軟硬適中,吸收晒雞嘅香味,再淋上不會過咸的豉油。👍👍👍再加埋個奢侈小食就夠晒->鮑魚雞絲碗仔翅 & 鮑魚燒賣碗仔翅都足料,但如果胡椒粉份量少啲就更好😉燒賣即叫即蒸,咬下去肉質幾彈牙,沒有像平時食慣那些燒賣會有勁多肥豬肉,感覺健康啲。上面的鮑魚雖然細細隻,但幾入味。平時lunch又可以多個健康選擇喇。如果胃口細嘅女生,吃一個蒸飯或海南雞飯都好夠食。如果遇著天氣凍,就加個湯就👍

瑤柱螺頭蟲草花瘦肉雞湯

農家雞蒸飯

再加埋個奢侈小食就夠晒->
鮑魚雞絲碗仔翅 & 鮑魚燒賣

碗仔翅都足料,但如果胡椒粉份量少啲就更好😉

平時lunch又可以多個健康選擇喇。
2018-12-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)
  • 時令燉湯
  • 農家雞蒸飯