2019-04-10 408 views
Poke bowl 一路聽人講左好多次,今次終於自己試一次。嚟到呢間細細地嘅餐廳仔,入邊所有店員都係外國人,有少少似某連鎖美式潛艇堡品牌。呢度可以自己選擇個base要幾多沙律、蕎麥面、壽司飯,好適合嗰啲戒澱粉質黎減肥嘅人。有時間可以選擇自選組合,趕時間亦都可以揀呢度set好咗嘅signature dish。都算係幾周到。有啲驚喜喺呢度細細間鋪,竟然個幾企理嘅廁所。我就揀咗半菜半蕎麥面,要三文魚同埋吞拿魚,另外加咗$8要edamame。要左沙律醋,但係食落唔覺有味,如果再酸甜啲就好啦。呢度午市可以加$3要個麵豉湯,店員竟然收緊錢嗰係我面前用粉沖個湯俾我,有少少搞笑。呢度大部份人都係買外賣,所以中午時間都幾多位坐。下午茶好似都幾抵食,下次試下星期六黎先。
有啲驚喜喺呢度細細間鋪,竟然個幾企理嘅廁所。

Salmon  tuna  edamame  soba  salad

Miso

2019-03-29
$95 (Lunch)