2022-11-02 86 views
沙田石門越嚟越多好野食❤️今日又約埋同事試新野,石門新開Pick a bowl, 之前同事食過話好正,又嚟試下先🥳餐廳地點都易搵,就響石門隔離京瑞2期,店面裝修好清新簡潔,坐低慢慢揀魚生飯,再去櫃台點餐,新鮮整好就去櫃面拎,好方便~食物選擇都多,可自選又可以直接揀餐,今次我同同事都就直接揀餐,唔洗左度又度,我就點左Classic Couple,有齊我最鍾意食嘅三文魚 + 吞拿魚🍣,配埋好多不同新鮮菜,勁健康,飯都可以揀白飯/糙米飯/黃薑椰菜花/沙律/烏冬等,啱哂注重健康又keep fit的女士! 飲品仲可以配冷壓果汁,健康由頭帶到尾😋同事揀咗California,加洲三文魚配蛋黃,好多醬,比較惹味,兩碗份量好都足,好多餸,魚生新鮮,切粒size剛好,我地都揀左白飯配糙米飯,均合食唔怕肥又夠飽,營養價值豐富,味道鮮味又清清地,飲埋杯冷壓Yellow Submarine,成杯都係綠色未飲已經覺得好健康清腸胃,飲落有驚喜喎!甜甜地,蘋果味重,都幾好飲~食飽後感覺個人都瘦左健康左😂會encore‼️
沙田石門越嚟越多好野食❤️

食飽後感覺個人都瘦左健康左😂會encore‼️
2022-10-27
$100 (Lunch)